Killinger til salg :

 

Vi har ingen killinger til salg lige i øjeblikket, men prøv at kigge ind på Birmaringens hjemmeside under killinger :  www.birmaringen.dk 

Vi opdrætter kun ca. et kuld killinger om året, men de killinger vi får pusler vi rigtig meget om og nyder til fulde den tid vi har dem til "låns". Killingerne vokser selvfølgelig op inde i huset hos os, så de bliver fortrolige med alm. daglige aktiviteter i huset. Vi har dem meget i hænder og prøver på bedst mulig måde at give dem en så god start på livet som muligt.

Vores killinger, der bliver solgt som kælekatte/udstillingskatte, vil som udgangs punkt være ca. 14-16 uger gammel, når de skal ud til deres nye hjem. De vil være neutraliseret, chipmærket, reg. i katteregistret og vaccineret 1. og 2. gang mod katteinfluenza og kattesyge. De skal så efterfølgende kun revaccineres 1 gang årligt. Desuden vil de være behandlet mod orm.

Vores killinger der sælges til avl vil være mindst 12 uger gammel, når de drager til deres nye hjem. De vil være blodtypebestemt, chipmærket, reg. i katteregistret samt vaccineret som minimum 1. gang mod katteinfluenza og kattesyge. Desuden vil de være behandlet mod orm .

FIFe-stamtavle, sundhedsattest, købskontakt, div. killingepakker og foderanvisning følger selvfølgelig alle vores killinger.

Vi sætter stor pris på at finde nogle gode blivende hjem til vores killinger, og vil gerne kunne "følge" vores killinger.