Da vi i efteråret 2001 blev enige om Ichiban ikke længere skulle være alene kat, var vi ikke i tvivl om at nr. 2 kat også skulle være en Hellig Birma og gerne en lilla hunkat. Desværre var det ikke så let at finde en lilla hun killing, men her var Charlotte og Harald Holm fra Song Hio igen til stor hjælp. De hentede nemlig en hjem fra Belgien, så vi kunne købe deres egen opdrættet Kissed by Angels Song Hio. Vi hentede Kitti den 2. november 2002 og det var kærlighed ved første blik. 

Kitti har et super dejligt temperament og et super helbred, som vi håber hun vil videre give til hendes killinger. Hun er lidt mere reserveret end Ichiban. Hun er meget kærlig og vil gerne kæle, men det er når hun har lyst ! Man er vel en dame.

Kitti er meget legesyg og kan lege med sig selv i timevis med at ligge små papirs kugler ind i vores sko for derefter at fiske dem ud igen. Og så elsker hun at drikke af vandhanen.

Hun har nu også bevist at hun er en super avlshun. Hun er blevet drægtig hver gang hun er blevet parret, har nemt ved at føde, har masser af mælk og passer sine killinger til UG.

Kitti er helt sikker mors pige !!