Vividus betyder : FULD AF LIV, og er et kærligt lille opdræt af nogle skønne livlige Hellig Birma katte. 

Jeg hedder Karina og bor sammen med min mand Kim, vores tre dejlige Birma katte og vores dejlige schæfer Karat's Haki. Vi bor på en dejlig lille skovejendom som ligger midt i mellem Silkeborg og Horsens i noget af Midt Jyllands skønneste natur.  

For os er det meget vigtigt at have god tid hver dag til hver enkelt kat og ikke mindst killing, så derfor har vi valgt kun at have et lille opdræt med få voksne katte der trives sammen og så kun ca. et kuld killinger om året. På den måde er det lettere at sikre de enkelte kattes trivsel samt sundhed.

Med vores opdræt håber vi først og fremmest at kunne opdrætte nogle sunde og stærke killinger med et super temperament. Sekundært vil vi selvfølgelig også gerne prøve at opdrætte nogle kønne birmaer med det rigtige look m.m. , men uden et godt helbred og temperament bliver livet ikke skønt selvom man er nok så køn ! 

Det er en helt fantastisk oplevelse at følge en tilpas hunkat gennem hendes drægtighed og den efterfølgende tid sammen med killingerne. En tid vi sætter meget stor pris på og nyder rigtig meget. Vi sætter stor pris på at finde nogle gode hjem til vores killinger hvor der er forståelse for det er et nyt lille familiemedlem man nu får i huset, der skal have kærlighed og omsorg, men ikke mindst respekteres for det individ det er. For vores tid med killingerne går så stærkt og lige pludselig er det altså flytte tid. Det er en svær tid, men det gør det en hel del nemmere når man ved killingerne kommer ud i nogle gode hjem hvor man får lov at følge dem og man kan se hvor meget glæde de både gir og får i det nye hjem.

Tag et kig rundt på vores hjemmeside. Der er masser af dejlige billeder af vores katte og ikke mindst killinger. Vi har valgt at bruge vores hjemmeside til kun at fortælle om vores katte og ikke bruge plads og tid på div. info om birmaracen, køb af killing, sygdomme osv. Det er bestemt også vigtigt stof, men der er så mange andre der allerede har lavet nogle super hjemmesider med masser af div. katte info.

God fornøjelse !